Sunday, 12 July 2015

Senyum..

*sighing* banyak gila memori! lepas selak satu persatu yang ada dalam blog ni..

hows life guys.. kot2 la ade yang terlanjur terbukak blog ni then nampak post aku ni kan..hakhakhak..
anyways.. korang dah praktikal? praktikal kat mana?
best? manager ok? supervisor ok?
macam x sangka tinggal setahun je lagi bagi kita (yang ambik rogram 4 tahun) untuk tamatkan zaman universiti..
lepas tu aku dah boleh bukak kaunter kumpul kad kahwin banyak2..
entah orang ingat nak jemput aku ke tidak =.="

harap korang sihat2 je n berjaya selalu dalam kehidupan..in shaa allah..
till then..

#MuchoLove
#Muahx

p/s : aku dah x tiggal dah kat jasin.. aku dah pindah melaka.. bukan xnak bagitau..tapi aku still terkejut dengan pemindahan ini..acewahh.. actually, parents aku pindah while i'm still in perlis..kalau nak mai rumah boleh g ke kompleks perumahan polis sri temenggong .. roger2 lah ek.. =)

2 comments:

deela hamzah said...

aku bacaaaaa. ahhahahahhaha. Tiba2 tringt balik. ahhahaha. Dok bndar, hari2 boleh gi JJ. hahahah

ain farhana said...

juboq.. nak p jj mai singgah rumah cheq.. lulz